Onze praktijk – Tandartspraktijk 'Bocht Oosterdiep' – Veendam

Onze praktijk

Terwijl branden de afgelopen jaren de buurpanden volledig in de as legden, bleef Bocht Oosterdiep nummer 15 gespaard. Dit statige pand werd in 1898 gebouwd in opdracht van notaris W. Boer. Een tastbare herinnering aan die tijd is bewaard gebleven: op de benedenverdieping bevindt zich nog altijd de oude notariskluis.

 

In de loop der jaren heeft het pand verschillende gebruiksfuncties gehad. Zo heeft het jarenlang onderdak geboden aan het Leger des Heils en was er tot begin 2010 een afdeling van het Alfa College in gevestigd.

De praktijk wordt gevoerd door twee tandartsen en biedt ruimte aan meerdere behandelkamers. Patiënten kunnen plaatsnemen in een riante wachtkamer met uitzicht op het Oosterdiep.
In onze praktijk kunt u terecht voor algemene tandheelkunde, zoals onder andere gebitsprotheses, kroon- & brugwerk, wortelkanaalbehandelingen en voorzieningen op implantaten. Ook is er een mondhygiëniste werkzaam voor de uitgebreidere tandvleesbehandelingen, tevens is zij bevoegd tot het boren en vullen van kleine gaatjes.
Ook bieden wij de mogelijkheid tot het plaatsen van implantaten in onze praktijk. Voor uitgebreide implantologie, verwijzen wij naar NVOI geregistreerde implantologen.