Ons team – Tandartspraktijk 'Bocht Oosterdiep' – Veendam

Ons team

tandartsen

dr. H.J. (Eric) Santing rondde in 2004 zijn studie tandheelkunde in Groningen af, waarna hij tot aan de opening van onze praktijk werkzaam is geweest in Assen. Naast de drie dagen per week algehele tandheelkunde in onze praktijk is hij 2 dagen werkzaam bij het Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde in het Martiniziekenhuis Groningen. Onlangs heeft hij zijn promotieonderzoek naar  tijdelijke kronen op implantaten bij de afdeling kaakchirurgie van het UMCG afgerond waarmee hij zich Doctor in de Medische Wetenschappen mag noemen. Tevens is Eric mede praktijk eigenaar.

drs. H.J. (Marjan) Grol,  in 2008 afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Na het afronden van haar studie heeft ze in een praktijk in Oude Pekela gewerkt. Sinds 2013 werkt Marjan in onze praktijk en is tevens mede praktijk eigenaar.

dr. Y.C.M. (Yvonne) de Waal, in 2007 afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen.

drs. S. (Sheralynn) Stapper is in 2018 afgestuurd aan de Rijksuniversiteit Groningen.

L. (Leonie) van Vliet MSc is in 2019 afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen.

mondhygiëniste

E.H. (Esther) Schuiling- Post is afgestudeerd in 2008 als mondhygiënist te Groningen, waardoor zij zich niet alleen met tandvleesproblematiek bezig houdt, maar ook mag boren en vullen. Dit restaureren gaat altijd in samenwerking met één van de tandartsen.   
L. (Lynn) Joedoleksono

paro-preventie assistente

Marieke van den Bovenkamp ook zij houdt zich vooral bezig met tandvleesproblematiek. Als de toestand van het tandvlees en kaakbot stabiel is, maar er nog een aantal aandachtspunten in de mond zijn, die speciale controle vereisen, verwijst de mondhygiëniste door naar de paro-preventie assistente.

preventie assistentes

Tess Hollemans, Getty Musch en Petra Windt zijn gediplomeerd preventie-assistentes, wat inhoud dat zij bevoegd zijn tot het maken van controlefoto’s, verwijderen van oppervlakkig tandsteen, geven van poetsinstructie, voorlichting, sealen en andere preventieve taken.
tandarts assistentes
Caroline Scheper  is assistente. Haar werkzaamheden bestaan uit het  assisteren  aan de stoel, het maken  van controle foto’s en het geven van poetsinstructies. 

receptioniste/back-office

Bij een bezoek aan de praktijk of bij telefonisch contact wordt u te woord gestaan door Koba Mooibroek of Petra Windt (backoffice manager).